Kleuren en materialen

Uiteraard zijn wij altijd graag bereid u van advies te voorzien. Zo kunnen wij ons goed voorstellen dat u iets in gedachte heeft, maar niet precies weet of en hoe dit is toe te passen bij uw woning. U vraagt zich af of de kleur die u in gedachten heeft voor uw muren wel bij uw meubilair past, of dat de gevelramen die nu rood zijn ook mooi zouden zijn als ze groen of blauw waren. Het is namelijk erg lastig om in te schatten hoe een bepaalde kleur die u gezien heeft op een kleine kleurenstaal er uit zal gaan zien op een grote muur.
Wat op de kleurenstaal gewoon geel leek, is in werkelijkheid een fel geel vlak in uw woonkamer.

Wanneer welke kleuren toepassen? Kleurverandering is een zinvol instrument voor upgrading van interieur en exterieur. Daarnaast kan kleur een middel zijn om zich bewust te presenteren. Met opvallende kleuren die veel aandacht vragen. Maar ook kan men met kleuren juist de dingen niet laten opvallen door rustige kleuren te gebruiken of juist dezelfde kleur als het geheel zodat een bepaald onderdeel juist niet opvalt en eigenlijk wegvalt.

De keuze van de juiste  kleuren is niet altijd even eenvoudig.
Maar wij helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze.
Door de keuze visueel te maken kunt u zichzelf en anderen die betrokken zijn bij de besluitvorming overtuigen van de juiste keuze.