Buitenschilderwerken

Periodiek onderhoud is noodzaak
Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en steenwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat eerst in overleg met u hersteld.

Slimme kostenbesparing

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenverfwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen zijn meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, dankzij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kunt terug verdienen.
U ziet: Buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Houtrotherstel

Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Ik kan ook houtrot herstel vakkundig uitvoeren, of in samenwerking met derden herstellen. Door vakkundig houtherstel zorgen wij ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.